Horoscoop Heath Ledger

Ik schrok van het bericht dat de jonge acteur Heath Ledger overleden was. Hoe is het mogelijk, vraag ik me af, dat iemand met zoveel talent en succes zich zo diep ongelukkig kan voelen? Waarom? Zijn geboorte data is bekend en ik heb net in zijn horoscoop gekeken. Het is wel erg opvallend dat hij nu zijn Saturnus terugkeer meemaakt. Het is eveneens opvallend dat zijn geboort Saturnus in nauwe oppositie staat met zijn geboorte Venus die verhoogd staat in het teken Vissen. Een heel gevoelig, sensitieve jongen… Om van te janken….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *