Nederland massaal voor de buis

Ik woon nu vele jaren in Nederland maar wat er op dit moment met televisie kijkend Nederland gebeurt is m.i. ongehoord. Eerst is er de enorme belangstelling voor de kijkcijfers van  “Boer zoekt Vrouw” . Waar zitten we nu – ik ben even de tel kwijt -rond de zesmiljoen dacht ik. De laatste dagen staat politieke/religieuze Nederland in rep en roer over de vertoning van de film “Deep Throat” alsof er niet genoeg “serieuze” porno op de televise te zien is om je over op te winden. Als “icing on the cake” worden we getrakteerd op een extra lange uitzending van Peter R. de Vries op zondag waarin hij Nederland en de rest van de wereld gaat vertellen wat er echt met Nathalie Holloway gebeurd is. “Compulsive viewing” zeggen we in het engels, maar is het goed voor de collectieve ziel om naar zo’n programma te kijken? Winst uit leed – klinkt ongezond?? “Big Brother” “De Gouden Kooi” programma’s die mensen in extreme situaties plaatst, en die hier voor het Nederlandse publiek bedacht zijn. Hier is in ieder geval de horoscoop voor de eerste Nederlands nationale televisie uitzending. Het eerste programma ooit uitgezonden heette “De Toverspiegel….De analyse volgt nog… fijn weekend”

De tijd van deze horoscoop is bekend zo de ascendant is correct.  Horoscoop data: 2 oct. 1951, 20.15) ascendant 7 graden Tweeling.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *