Horoscoop:Lichten uit op de Wallen

Heel toepasselijk vind ik het… Op de dag van een zonsverduistering worden de lichten op de Wallen in Amsterdam symbolisch gedoofd als protest tegen de sanering binnen dit gebied. Gisteren zat ik bij vrienden te eten en het merendeel van de aanwezige gasten waren tegen wat er nu in de binnenstad gebeurt.  Voor veel Amsterdammers is het doel van deze “schoonmaak actie” de stad beroven van een aspekt van zijn karakter die Amsterdam zo eigen is, dat als dat er niet meer is, Amsterdam niet meer dezelfde wordt. Wat zegt de horoscoop van de stad hierover?

Horoscoop gegevens Amsterdam: 26 october, 1275, 14.00

Amsterdam heeft de Zon in Schorpioen – dit geeft al aan dat de stad zich steeds opnieuw uit moet vinden. De Schorpioen kent drie vormen, de slang, de schorpioen en de adelaar. De Schorpioen ziel heeft ook iets van de foenix in zich – en Amsterdam heeft het vermogen om uit de as te verrijzen. Wordt vervolgd

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in eclipsen, horoscopen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *