Astrologie:Roze Kwartz de liefdescrystal

Roze kwartz is een van de crystallen die met de liefde te maken hebben. Het is verbonden met de hart chakra en bevordert niet allen de liefde tussen mensen aan maar ook de liefde voor jezelf, voor God, enz. Iedereen kent de kracht die verliefdheid geeft maar de liefde kan het beste van binnuit komen en niet afhankelijk zijn van iemand of iets buiten jezelf. De Zon is ook met de hart en de hart chakra verbonden. Het idee van de oneindigheid van de liefde is te vergelijken met de oneindige licht van de zon. De zon schijnt altijd dag en nacht al kunnen wij het niet zien. Leg de roze kwartz in je linker hand en neem minstens twee keer per dag een minuut de tijd, om aan iemand te denken die je lief heeft en aan iemand te denken die je niet lief heeft. Dit schijnt heel goed voor je hart chakra te zijn.

Ik laat jullie met een citaat van de Franse theoloog St. Bernard (1090-1153) “love seeks no cause beyond itself and no fruit; it is its own fruit, its own enjoyment. I love because I love; I love in order that I may love”. Mooi.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Valentijnsweek, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *