Horoscoop:Paul McCartney

 

Na vele omwentelingen komt deze week een einde aan de scheidingsperikelen van Paul en Heather McCartney. Heather krijgt 35 miljoen, plus 2.5 miljoen per jaar tot dat hun kind Beatrice 18 jaar wordt. Het totaal bedrag zal boven de 55 mijloen pond liggen en wordt de grootste “pay-off” in de UK geschiedenis. In deze drieluik ga ik eerst de horoscoop van Paul bekijken om te zien hoe het beeld van zijn innerlijke vrouw eruit ziet. Daarna gaan we kijken of Heather Mills beantwoordt aan dit beeld.

Paul McCartney(18 june 1942, 14.00)  is een Tweeling en heeft de Zon in aspect met Neptunus (de vierkant). Alhoewel dit Paul McCartney’s vrouw-beeld niet direkt zal beinvloeden, zegt het wel dat Paul McCartney heel goed gelovig is en dat hij zijn ogen sluit voor dingen die hij niet graag wil zien. Dit aspekt maakt altijd heel creatief en sensitief maar in sommige opzichten ook naief.  Paul heeft Venus in Stier. Hij is kennelijk een zeer sensuele man, de zintuigen zijn heel goed ontwikkeld met Venus hier . Daarnaast heeft hij de Maan in Leeuw. Zijn innerlijke vrouw is sterk, onafhankelijk, heeft veel trots, en is warm en gevend. She must shine in her own right.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Valentijnsweek en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *