Correctie horoscoop Peter R. de Vries

Eind vorige week werd ik door een meneer Hisbergen opgebeld met de exacte geboorte tijd van Peter R. de Vries (14 nov. 1956, 20.22 GMT, Aalsmere). Deze data kwam van het archief van de kort geleden overleden astroloog Jan Gieles. De heer Hisbergen vertelde me dat de bron de geboorte akte van Peter R. de Vries was en dat in die tijd een astroloog bij de geboorte register de geboorte tijd van onbekenden op kon vragen. Wonderlijk. Dat kan absoluut niet meer… The Good Old Days, oder?

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, mensen en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *