Horoscoop: Heather Mills McCartney

 

Dit is de vrouw die de opinie in de UK splitst. You either lover Heather Mills McCartney or you hate her. Sinds haar huwelijk met Sir. Paul is het verleden van Heather Mills breed in het pers uitgemeten. Haar karakter is behoorlijk door de modder gehaald. Men vergeet dat Paul McCartney degene is die wegging en ook degene is die de scheiding aanvroeg. Men vergeet ook dat alles betrekkelijk is. Paul McCartney heeft in een jaar, 2004, boven de 40 miljoen dollar verdiend. Dat plaatst alles in perspectief. Maar laat ons naar haar horoscoop kijken.

Heather Mills McCartney (Jan 12th 1968. Aldershot, UK) is een Steenbok evenals Sir Paul McCartney heeft ze de Zon in verbinding met de trans-persoonlijke planeten. Ze heeft haar Zon in driehoek met Uranus conjunct Pluto. Wat een bont leven heeft deze dame geleid eigenlijk. Vooral de Pluto verbinding laat zien dat ze continu uit de as moet herrijzen en dat er dramatische gebeurtenissen in haar leven kunnen plaatsvinden. Steenbok maakt ook ambitieus…  Maar goed… Paul’s vrouw beeld, voldoet zij hieraan? Pluto/Uranus maken wel krachtig en onafhankelijk maar ook een beetje grillig en onvoorspelbaar. De behoefte aan vrijheid kan soms botsen met de behoefte aan intimiteit. Dit thema zie ik ook terug in haar Venus in Boogschutter. “Don’t fence me in” maar ook actie op het gebied van de liefde. De Mars/Jupiter oppositie maakt heel sexueel maar minder sensueel.  Ik heb geen tijd voor Heather Mills McCartney maar het is zeker dat ze wel de Maan in Tweeling heeft en Paul de Zon in die teken – dit wordt vanouds gezien als een goede aanwijzing voor een succesvolle relatie. Toch ging het hier mis. Waarom? Blijf lezen..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Valentijnsweek en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *