Sleevefacing:LP’s en singles leven voort

Deze week las ik in het Parool dat Boudisque platenzaak de deuren gaat sluiten. Dit was de aanleiding voor mij om te speuren naar de horoscoop voor de eerste patent op platen. De tijden zijn veranderd. Muziek is iets dat “gedownload” wordt. Ik ben nogal sentimenteel – met de Maan in Kreeft – en houd goede herinneringen over aan alle krassen op mijn lp’s šŸ™‚ Maar tijdens mijn zoektocht stuitte ik op deze site – sleeveface. Gelanceerd op 21 jan 2008, Zon 0 graden 49 Waterman. There’s life in those old records yet…..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *