De Noordknoop v.d. Maan in Waterman

Deze week op maandag stond de Zon conjunct met de Noorderlijke maansknoop in Waterman. Het is misschien niet door iedereen opgemerkt maar de noordknoop staat al sinds 7 januari in dit teken. De maansknopen hebben te maken met zielsverbanden, verwantschap, en met onze individuele en collectieve evolutie. De transiterende knoop is plus/min 18 maanden in een teken en loopt retrograde door de dierenriem.Iedereen die dus onder het teken Waterman geboren is, krijgt de kans de komende tijd zijn levenspad of levensvisie te verruimen. Durf nieuwe wegen in te slaan Waterman ! De universele principe van Waterman heeft met de principe van broederschap te maken. “The family of Man“.

Abraham Lincoln was een Waterman en zijn kreet “all men are created equal” spreekt boekdelen hierover vind ik. Interessant met de maansknoop nu in Waterman dat zo iemand als Stephen Spielberg zich terugtrekt uit de organisatie van de Olympische Spelen op gewetensgronden. Spielberg is een Boogschutter en heeft de transiterend noordknoop nu in zijn 9e huis – o.a. het huis van het geweten en van het buitenland. Ik heb – eerlijk gezegd – hoge verwachtingen van de knoop in Waterman. De zuidknoop staat precies tegenover de noordknoop – zij liggen op dezelfde as – dit betekent dat de zuidknoop in Leeuw staat. De zuidknoop in Leeuw daagt de Leeuw ook uit. De Leeuw zal of iets los moeten laten dat groei in de weg staat of zal hij uitgedaagd worden om zijn kracht en power ook voor anderen in te zetten in de wereld. Maar wat de “great and already powerful” betreft…

Kom op sterren…. Gebruik je faam en bekendheid- zet het te werk in de wereld om de wereld te verbeteren!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, OlympischeSpelen en getagd, . Bookmark de permalink.

0 Reacties op De Noordknoop v.d. Maan in Waterman

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *