Persoonlijke eclips verhalen, familie..

Zoals ik jullie al verteld heb, wordt mij eigen horoscoop behoorlijk geraakt door deze eclips serie – d.w.z. de zonsverduistering van pakweg twee weken geleden en de maansverduistering van morgen. Deze twee eclipsen samen vormen een serie. De zonsverduistering viel in mijn vierde huis (gelijke huissysteem) vierkant de asc./desc. as, en Jupiter de heerser van de maansverduistering valt op mijn Mercurius in twee, heer acht (erfenissen) en 11. Want wat is er nu allemaal gaande? Heel ingrijpende dingen.

Eigenlijk zijn er twee ingrijpende dingen gaande in mijn leven op dit moment en in dit verband is het interessant dat de Zonsverduistering in Waterman viel en de Maansverduistering in Vissen/Maagd. We hebben dus zowiezo met verschillende elementen te maken. Ik wil een van deze eclips gerelateerde “ingrijpende” dingen met jullie delen.

Deze week op maandag kreeg ik van mijn zuster te horen dat het huis van mijn moeder verkocht is en dat over drie weken zij, haar kinderen en mijn invalide moeder, terug naar Londen gaan. Gezien de stagnatie op de huizenmarkt in de UK ben ik verbaasd dat het huis zo snel verkocht is. Ik heb met allerijl maandag tickets naar de UK geboekt zodat ik definitieve afscheid kan nemen van de plaats van mijn geboorte. Ik vind het belangrijk om dit hoofdstuk van mijn leven goed af te sluiten. Ik ben nog steeds in een soort schok denk ik. Wales betekent ongeloofelijk veel voor me en straks word ik van mijn wortels afgesneden. Natuurlijk kan ik daar met vakantie gaan maar dat voelt zo anders.

Ik heb twee zusters en een broer die al overleden is. Mijn jongere zus en mijn moeder hebben geen contact met mijn oudste zus. Zij is geboren in de laatste graad van de Boogschutter – en krijgt dus Pluto nog twee keer over haar zon dit komend jaar. Heel ingrijpend voor haar. Diepe wonden dus op het gebied van familie die deze eclips oprakelt.

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in eclipsen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *