Astrologie: Politieke Vergelijkingen

Vandaag wordt het politieke vrijdag op mijn blog en er komen twee horoscoop vergelijkingen aanbod. Gisteren zag ik een documentaire over Joop  den Uyl waarin o.a. zijn moeizame relatie met coalitie partner Dries van Agt aan de orde kwam. Heel interessant. Maar goed… Mijn eerste stuk gaat over de horoscopen van John McCain en Barack Obama en de tweede over de horoscopen van Joop en Dries.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *