Horoscoop Linda Boreman

Het verhaal van Linda Boreman is nogal tragisch maar tegelijkertijd fascinerend. Natuurlijk wilde ik haar horoscoop bekijken. Linda Lovelace is geboren op 10 januari 1949, in de Bronx. Volgens astrotheme is zij op 06.23 geboren. Linda Boreman/Linda Lovelace is dus geboren onder het sterrenbeeld Steenbok, en heeft als de tijd klopt ook Steenbok aan de ascendant. Mijn oog valt meteen op de Zon/Jupiter conjunctie in Steenbok die in verbinding (vierkant) met Neptunus in negen staat. 

Linda Boreman geeft ons inzicht in de negatieve kanten van deze nogal moeilijk te hanteren aspect. De Zon/Neptunus vierkant geeft: ster allure, een grote fantasie, moeite met grenzen aangeven, moeite met grenzen in het algemeen, dromerig, niet genoeg oog voor de werkelijkheid, onpraktisch en makkelijk misleid. Met Jupiter in het spel maakt het ook goedgelovig misschien te goed gelovig. Neptunus door zijn verbinding met het teken Vissen – heeft ook met het Vissen tijdperk idee van slachtofferschap te maken. Het slachtoffer zijn. Als je het verhaal van Linda Boreman leest dan lijkt ze inderdaad door de hele wereld in de maling te zijn genomen. Ze wil ons doen geloven dat ze collectief misbruikt werd. Ze neemt geen verantwoordelijkheid voor wat haar overkwam. Maar goed…. dit was de jaren zeventig…

Seks valt onder het vijfde huis. Linda Boreman heeft de Maan in Stier op de cusp van dit huis. De hele wereld werd geschokkeerd door de film “Deep Throat“. Uranus in oppositie van Venus in Boogschutter. Deze verbinding laat ook zien dat Linda Boreman een rol te spelen had in de seksuele uitspattingen/revolutie van de jaren zeventig.

 

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *