Horoscoop Balkenende:the Hour of Power !

 

“Zonder geloof kun je niet functioneren” zei Jan Peter Balkenende vorige week zondag  tijdens het religieuze programm “the Hour of Power”. Alles draait in feit om dat ene woord “je”. Wat een rel heeft dit uitgelokt. “Is het uw overtuiging dat mensen die niet geloven niet kunnen functioneren?” werd hem gevraagd. En… past deze uitspraak bij het principe van scheiding tussen kerk en staat. Tijd om weer naar de horoscoop van Jan Peter Balkenende te kijken, nietwaar? Horoscoop data: 7 mei 1956,11.57 Capelle.

Religie hoort natuurlijk onder het negende huis, hogere kennis, en hier heeft onze premier Maan in Ram staan. Ram is uitgesproken, direct, recht voor zijn raap, enz. enz. Jan Peter Balkenende is op zijn engels gezegd een ware “defender of the faith”. Op dit moment staat de progressieve Zon van Jan Peter Balkenende op 6 graden 30 Kreeft – in vierkant op de geboorte Maan. De Zon is de centrale persoonlijkheid, de essentiele ik,  en hier in Kreeft heeft  het te maken met het uitdragen van die dingen die Jan Peter Balkenende juist aan het hart liggen en die voor hem persoonlijk veel betekenis hebben. Maar goed.. hij is premier en zulke uitspraken kun je maar beter niet maken. Toch als astrologe zie ik dat hij zijn progressieve Zon vierkant Maan in Ram wel trouw gebleven is. Ram flapt de dingen uit zonder over consekwenties na te denken.

Jan Peter Balkenende heeft Mercurius in Tweeling en desondanks zijn “Harry Potter” uiterlijk is hij een hele slimme handelaar, en een heel intelligent man. Ik denk zelf dat hij wel meende wat hij zei… .. hij meende het echt.  Maar met zijn Mercurius in Tweeling glijdt hij als kwikzilver door de vingers van zijn vijanden weg. Now you see him, now you don’t

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *