Horoscoop:Karin Spaink

 

Ik lees Het Parool en vandaar ken ik Karin Spaink. Vorige week vrijdag was ze te gast bij Pauw en Witteman en voor het eerst heb ik haar in het “echt” gezien. Deze dagen is Karin Spaink veel  in het nieuws wegens nieuwe beschuldigingen door een engelse krant van medeplichtigheid aan de dood van tieners in Bridgend. In 2005 heeft “The Guardian” een soortgelijk beschuldiging gedaan. Wat zegt de horoscoop over haar? Karin Spaink 20 dec. 1957, A’dam, tijd onbekend.

Met de Zon en Maan in Boogschutter is het niet verwonderlijk dat Karin Spaink zich laat horen over onderwerpen die met de vrijheid van de individu te maken hebben. Ze is niet bang voor de rechtbank – in tegendeel. Haar gevecht met de Scientology kerk duurde jaaaaaren.

Ik vond Karin Spaink een beetje koel. Ze heeft ook weinig planeten in water in de horoscoop. Okay. Ze heeft Mars in Schorpioen wat haar strijdlust vergroot, en Neptunus in Schorpioen op de noorderlijke maansknoop. Deze laatsgenoemde aspect heeft met haar “missie” te maken, met haar boodschap en dat heeft veel met het thema lijden (Neptunus) te maken heeft. Ik vond de discussie rondom haar website moeilijk aan te horen. De haren op mijn rug stonden overeen. 

Voor mij is het duidelijk waarom Karin Spaink confronterend en schokkerend kan zijn. Ze is geboren met Venus in Waterman in oppositie met Uranus in de Leeuw. Dit maakt nogal grillig en geeft de behoefte aan aparte verbindingen en controversieele relaties. Karin Spaink is geboren onder een nieuwe maan – d.w.z. tijdens de donkere fase van de Maan en alle planeten bevinden zich in een boog van 180 graden. Het is duidelijk dat ze wel iets te vertellen en te geven heeft.

Ik ben benieuwd of iemand een geboorte tijd voor Karin Spaink aan mij door kan mailen. Ik wil graag weten of haar Saturnus geaspecteerd is. Indien Saturnus ongeapsecteerd is, dan rijst de vraag, bij mij op: in hoeverre neemt ze de verantwoordelijkheid voor wat ze oproept door wat ze creeert, en wat ze neerzet in de wereld? Mmm

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *