April Elliott Kent:Star Guide 2 Weddings

Star Guide to Weddings: Your Horoscope for Living Happily Every After” van April Elliott Kent. Voor zover ik weet is dit het eerste en enige boek dat helemaal toegewijd is aan de huwelijkshoroscoop en ik denk dat April (een Leeuw, geboren op dezelfde dag als Barack Obama) trots op het resultaat mag zijn. Dit boek is niet alleen mooi om te zien, de kleur, vorm en manier van schrijven is voortreffelijk maar het is zeker een interessante aanwinst voor astrologen die werkzaam zijn op het dynamisch en boeiend gebied van relaties.

Ik ken April Elliot Kent van haar web-blog en toen ze dit boek uitbracht wilde ik hem heel graag lezen. Ik werk vaak voor stellen en behandel niet alleen de horoscopen van de bruid en gom, maar ook de horoscoop van het huwelijk zelf. Fijn dus om een boek te hebben die helemaal aan dit onderwerp toegewijd is. De huwelijkshoroscoop zegt iets wezenlijks over de style en inhoud van de relatie en het verdient aandacht.

Zoals je zou verwachten, krijgt elke huwelijksteken zijn eigen hoofdstuk. We krijgen informatie over het seizoen van het jaar, de bijbehorende mythes en tips en ideeën voor kleuren en bloemen voor de grote dag zelf, bijvoorbeeld voor een Stier huwelijk denk aan pasteel kleuren, rozen, lilly of the valley, en hawthorn. Maar dit is het tipje van de ijsberg. Wat heeft een Stier huwelijk nodig en wat is het doel van een Stier huwelijk? Waar gaan de ruzies over? Hoe ziet de buitenwereld dit stel? Hoe gaan ze met kinderen om en wat is hun houding ten aanzien van bezit? Dit en nog veel meer…. April Elliot Kent schrijft heel vlot en het geheel leest als een trein. Achterin het boek staat advies voor stellen die opzoek zijn naar een geschikte huwelijksdatum. Het moet gezegd worden, de ervaren astroloog heeft hier niets aan. Voor een geschikte huwelijksdatum moet je echt bij een astrologe zijn. Dit soort advies is heel erg algemeen. Zo… Alhowel het boek vrij veel stof voor beginners bezit vind ik  hem heel mooi. Ik denk dat ik er wel wat aan heb.

“Star Guide to Weddings” is echt te vergelijken met een heerlijke glas champagne: smaakvol en bruisend: *****Proost****”

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in boekrecensies en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op April Elliott Kent:Star Guide 2 Weddings

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *