Prinses Irene ontmoet Richard Tarnas

Gisteren ben ik naar de dag workshop met Richard Tarnas geweest. Astrologen waren niet de enigen die hem graag wilde horen spreken want hij was ook door Prinses Irene uitgenodigd als gastspreker op het congers over [A href=”http://www.duurzaam-ondernemen“]http://www.duurzaam-ondernemen[/A].nlRichard was geweldig. Hij vertelde vele anecdotes over zijn studenten tijd in de jaren zestig op de universiteit van California, over zijn ontmoetingen met bijzondere mensen zoals Stanislav Grof, R.D. Laing en Timothy Leary om maar een paar te noemen, en herinnerde zoveel fantastische citaten dat ik ervan uit a dat hij een fotografisch geheugen heeft. Richard sprak over de “lonely crowd” de eenzame menigten, over de dilemma van de moderne mens die in een “disenchanted” universum leeft terwijl hij wist ons op een briljant en overtuigende manier te verzekeren dat de aarde een bewegende focaal punt van bewustzijn is: “we are a moving centre and focus of cosmic meaning”. Richard Tarnas is ook een geweldige astroloog. In de middag luisterden we naar composities van bekende composers en popsterren maar dan wel met oog voor planetaire combinaties in de horoscoop van de composer/muzikant. Bijvoorbeeld de Neptunus/Venus thema in de horoscoop van Gustav Mahler, of de Pluto oppositie Mercurius in de horoscoop van Janis Joplin. Ik heb zelden zo genoten van een astrologie workshop. Jammer dat jullie er niet waren!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *