Astrologie:Kometen

Astrologen letten op als een komeet aan de hemel verschijnt. De laatste belangrijke in de noordelijke halfronde was de “Komeet Hale Bopp” bijvoorbeeld die ontdekt was rond de tijd van de val van Srebrenica. Voor een aantal heel interessant artikelen over kometen zie de site van Deborah Houlding. Vanavond (maandag 10 maart) zendt BBC2 een programma uit over kometen, “The Comet’s Tale“.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *