Horoscoop: John McCain

Als John McCain president wordt, dan wordt hij ook de oudste president van de Verenigde Staten -ooit. Voor 71 jaar ziet hij heel goed uit . Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met zijn Weegschaal asc. en Venus in Maagd. Maar goed – de meeste stervelingen zijn allang met pensioen als ze deze leeftijd bereiken, maar John McCain heeft kennelijk nog altijd grote ambities. De horoscoop data van John McCain – die ik niet kan verifieren: 29 augustus 1936, 09.00, Panama. Het is wel een horoscoop die ik op veel andere sites tegen gekomen ben maar de bron heb ik niet kunnen achterhalen. Het is natuurlijk ook de teken dat met hoge leeftijd en public office te maken heeft.

John McCain is heel praktisch ingesteld. Hij heeft veel planeten in de aarde tekens inclusief de twee lichten, de Zon en Maan. Zoals je ziet staat transit Pluto – net in de Steenbok – op dit moment conjunct met zijn noorderlijke maansknoop. Dit is een hele sterke plaatsing van de noorknoop -en heeft met een nieuwe wending te maken – vooral  de 0 graden in de hoofdtekens zijn extra krachtig. Pluto hier op dit moment geeft aan dat dit zijn moment is om de macht te grijpen. John McCain’s heeft zulke extreme ervaringen overleefd dat ik vermoed dat zijn leven een sterke noodlottige karakter heeft. Het lijkt alsof er werk voor hem te doen is en Steenbok is altijd ambitieus.

Met vijf planeten in de beweegelijke tekens – kan John McCain zich goed aanpassen. Hij weet heel goed hoe hij zijn kracht moet sparen. Saturnus nu in Maagd staat momenteel in zijn eigen teken Maagd en zou kunnen betekenen dat hij klaar is om extra verantwoordelijkheid op zich te nemen. Klaar om zijn land te dienen. Hij is super patriotisch nietwaar? Okay. Saturnus’ transit over zijn Zon later in het jaar zou eveneens op vermoeidheid kunnen duiden of problemen met zijn gezondheid. De Zon is de levensenergie, de solar power, Saturnus is de rem, de wolk waarachter de Zon soms verdwijnt. De vorige keer dat Saturnus John McCain’s Zon passeerde, leerde John McCain zijn huidige vrouw Cindy kennen, het is haar vader’s geld dat zijn politieke carriere mogelijk maakt.

De horoscoop wordt gedomineerd door de t-vierkant tussen Saturnus, Neptunus en Jupiter. Jupiter op 15 graden Boogschutter – is de planeet in de horoscoop met de meeste essentiele waarde – en zijn Jupiter staat conjunct met de ascendant van de horoscoop van de VS…. dit artikel wordt vervolgd.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *