Astrologie: John McCain en de Navaho

Volgens Richard Tarnas heeft Nero de afgelopen acht jaar in de White House gewoond. Ja. Nero. In vergelijking zou John McCain een heiliger kunnen zijn – terwijl in feite zelfs een chimpanzee een betere president zou maken dan George Dubya Bush. But if you scratch the surface… Zie dit nogal schokkend bericht over zijn uitbuiting van de inheemse bevolking: de Navaho Indianen. Zo krijgen we inzicht in John McCain’s Pluto in Kreeft in oppositie met Maan in Steenbok. Niet leuk dus

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *