Huwelijkshoroscoop: Astrologie & Liefde

April Elliot Kent – Deel II: Where Liz asks the questions and April gives the answers…Liz vraagt: Los van de huwelijkshoroscoop, wat vind je zelf April van de overige technieken van relatie astrologie ?

April: Ik vind zelf dat de huwelijkshoroscoop dezelfde fundamentele waarheden over de relatie weergeeft als de composiet horoscoop en de horoscoop vergelijking. De informatie is min of meer dezelfde. Ik kan je geen logische verklaring hiervoor geven. Ik denk dat het misschien te maken heeft met het feit dat mensen een bepaalde periode hebben, zeg maar van een jaar, waarin ze willen trouwen. De planetaire thema’s van die periode, zullen we in de huwelijkshoroscoop aantreffen en deze zullen corresponderen met de transits in de individuele horoscopen. Vanzelfsprekend verwacht je belangrijke transits als iemand in het huwelijk treedt.

Liz: Waarom zou een stel hun huwelijksdatum door jou – met behulp van astrologie – laten prikken? Wat hebben ze eraan?

April: Omdat het mensen de mogelijkheid biedt om hun doelen op een lijn te brengen met de zeitgeist. Ik denk zelf dat een huwelijk zijn eigen persoonlijkheid heeft. Is het niet slim om een huwelijk te keizen die een prachtige persoonlijkheid heeft ? “So why not choose a marriage with a nice personality – and hopefully one that brings out the best of who you are as a couple, and not the worst?” Dit wil niet zeggen dat alle problemen de wereld uit geholpen zijn MAAR – je kan wel een harmonieuze omgeving creeeren waar vanuit de problemen uitgewerkt kunnen worden.

Liz: Zou je mij iets kunnen vertellen over de stellen die bij je aankloppen voor huwelijkshoroscopen? Ik ga ervan uit dat ze zelf geinteresseerd zijn in astrologie, of niet??

wordt vervolgd…..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Huwelijkshoroscoop: Astrologie & Liefde

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *