Astrologie:Trouwen:de huwelijkshoroscoop

Dit is het laatste deel van mijn interview with April Elliot Kent auteur van “Star Guide to Weddings“. Ik vroeg April wie haar klanten zijn. Wie laat April hun huwelijksdatum uitzoeken? Wie zijn deze mensen die niets aan het lot overlaten ….

April: De meeste klanten hebben een basis kennis van astrologie. In feite moet je in astrologie geinteresseerd zijn om uberhaupt te weten dat zo’n dienst bestaat. Maar er komen ook professioneel astrologen naar me toe,  die een objectieve opinie over hun keuze willen hebben. Het is soms lastig om beginners uit te leggen waarom een donderdag in april een veel betere huwelijksdatum voor ze zou zijn dan de zaterdag in juni die ze zelf in hun hoofd hebben. Daarentegen de echte astrologen onder mijn klanten hebben hun eigen ideeen en vinden het moeilijk de bevindingen van een andere professionele astrologe te accepteren. Het is een uitdagend beroep.  

Ik vraag al mijn klanten een vragenformulier in te vullen. Zodoende kunnen ze mij over hun relatie vertellen, waar liggen de evt. problemen, welke kwaliteiten willen ze naar voren halen. Als ze veel kinderen willen dan ga ik geen moelijke planeten in het vijfde huis zetten. Ik vraag ze ook aan te geven tussen welke periodes ze hun huwelijk willen vieren. Ik wil weten op welke dagen ze willen huwen en welke tijdstippen voor hun acceptabel zijn. Ik maak een lijst van de mogelijkheden en kies de beste drie horoscopen. Ik stuur de klant alle informatie over de drie gekozen data. De uiteindelijke keuze is aan de klant overgelaten.  

Liz: Ik word vaak laat op de dag ingeschakeld. Dat wil zeggen, de huwelijksdatum is al geprikt. Ik merk dat (meestal) de bruid of de moeder van de bruid, meer informatie over de huwelijkshoroscoop wil weten. Maar ik vind dat stellen die een harmonische synastry hebben, heel vaak uit zichzelf een dag uitzoeken met passende energie om te trouwen. Terwijl stellen waar de energie wat meer uitdagend is, vaak een datum uitkiezen die ook bij hun past. Ik maak een huwelijksverhaal voor deze mensen. Met tips voor de bruid, enz. enz. Ik vind het prachtig om te doen. De energie rondom een huwelijk is altijd spannend.

April: Absoluut. Het is heel leuk werk om te doen.

Liz: Zo.. April. Komen er nog meer boeken aan?

April: Misschien… een boek over eclipsen zou kunnen. Maar tijd is altijd een “issue”. Ik heb er niet genoeg van.. We zullen het zien.

Liz: April… heel erg bedankt voor je antwoorden. Ik hoop dat al mijn lezers  iets meer inzicht in het werk van een relatie astrologe gekregen hebben. Heel erg bedankt.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *