Astrologie: Dromen…Oproep

 Dromen hebben mij altijd gefascineerd. Als meisje vond ik het Oude Testament verhaal van Joseph (die jongen met de gekleurde jas en 11 jaloerse broers) ronduit fascinerend. Dromen vallen onder het negende huis van de horoscoop. Dit is het huis dat o.a. met hogere kennis te maken heeft. Soms lijkt het ook alsof dromen ergens anders vandaan komen, en heel af en toe kunnen onze dromen ons ook informatie verschaffen over gebeurtenissen die nog moeten komen. Dit zijn “speciale” dromen die meestal ook als “speciaal” ervaren worden. Ik heb zelf de Maan in Kreeft en Uranus in Leeuw in het negende huis van mijn horoscoop staan. Dit is waarschijnlijk de reden dat dit onderwerp mij zo aantrekt.

Maar voor de mensen die het niet kennen, even het verhaal van Joseph. Joseph is slaaf in Egypte toen de farao een reeks dromen kreeg die hij zelf niet in staat was om te vertalen. Joseph’s vermogen om dromen te duiden leidde ertoe dat hij de dromen van de faroa mocht duiden. Een daarvan ging over de zeven vette en de zeven magere koeien die Joseph vertaalde in zeven jaren van voorspoed en zeven jaren van tekort. Achteraf bleek Joseph’s inzichten helemaal te kloppen. Hij mocht aan de rechterhand van de farao zitten, en kreeg uiteindelijk ook revanche op zijn broers. 

Van William Shakespeare tot Sigmund Freud, door de eeuwen heen hebben mensen zich over het onderwerp dromen verbogen. Wij dus straks ook…

Ik wil een droom week organiseren. Als je zelf een droom verhaal hebt, stuur het svp naar me toe eventueel samen met je horoscoop data of de data van de droom zelf. Voor dit project werk ik samen met een professionele droom therapeute. De resultaten, duidingen, bevindingen, worden bekend gemaakt later in het jaar. Voor de duidelijkheid -privacy rules apply- geen persoonlijke data wordt vrij gegeven. Met dank voor je medewerking. Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, vrouwen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *