Astrologie:Hilary Clinton en Bosnie

 

Google alerts attendeerde mij op dit artikel over Hilary Clinton en haar reis naar Bosnie. De tekst is in het engels. De schrijfster gebruikt dezelfde horoscoop voor Clinton als ik zelf en volgens mij heb ik Hilary’s horoscoop nog niet op mijn blog geplaatst. Zodoende…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Astrologie:Hilary Clinton en Bosnie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *