Horoscoop:Fitna de Film: Zon in Ram

De lang verwachte debuut van de Geert Wilders film “Fitna” heeft plaatsgevonden. De film is getoond op Ned. 2 in Nova om 19.00 (27 maart 08). De film is nu ook online te zien. In de lente-equinox stond de Zon op de ascendant hier in Nederland, in deze horoscoop staat hij op de descendant. De Zon in Ram heeft veel waardigheid en is uit zichzelf heel sterk. De Zon in Ram draagt de lente kracht in zich – groei is een natuurlijk proces en kan niet stop gezet worden. De Zon in Ram schrikt zich nergens voor terug. Dat deze film hier in Nederland getoond mocht worden heeft iets moedigs in zich- vind ik. 

De maan in deze horoscoop staat vierkant op de ingres Maan en Mars in de Fitna horoscoop domineert vanuit de midhemel. De film wordt “provocative” genoemd, angstzaaiend, en er komen nogal schokkende beelden in voor van explosies en destructieve gebeurtenissen. Dit is een klassiek voorbeeld van hoe de Mars energie zich vanuit de midhemel kan manifesteren. Maar Mars staat in de waterige Kreeft. Ik vind de toon van de film nogal defensief en allerminst constructief. Het speelt op een negatieve manier met je emoties, denk ik.

Een film met een boodschap zoals deze – zouden we bij Mercurius in Vissen kunnen onderbrengen. Mercurius maakt  een conjunctie met Uranus en Venus hier in het zesde huis,  Geert Wilders zelf is geboren onder het zesde teken, Maagd. Wilders heeft een stellium (d.w.z. minstens vier planeten in een teken) in Maagd en de Vissen stellium in de Fitna horoscoop staat daar tegenover. Dit betekent dat zijn film juist het tegenovergestelde resultaat zou kunnen hebben. In het ergste geval zou deze film mensen op verkeerde gedachten kunnen brengen. Hier staat Mercurius met de grillige en nogal onvoorspelbaar planeet Uranus. Verwacht het onverwachte… Maar goed ook hier zie ik de Zon op de descendant. De autoriteit binnen het land is sterk en heel duidelijk aanwezig. Het boodschap wat dat betreft is “loud and clear”, duidelijk.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, horoscopen, mundane astrologie en getagd, , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Horoscoop:Fitna de Film: Zon in Ram

  1. Hoi Liz
    Vroeg me af welke plaats je genomen hebt voor een film die op internet uitkomt. Dit lijkt een horoscoop voor NL. Ik heb ook gekeken naar de horoscoop voor de server waar de film vandaan gedownload wordt, Beverly Hills CA of New Ark.

    En een ongeaspecteerde Neptunus voor een film, krijg het muisje een onverwacht staartje?

  2. Elizabeth zegt:

    Hello Maria, Goed plan. Ik heb plaats Amsterdam genomen – maar goed de asc./mc verschilt nauwelijk met Den Haag de epi-center van politieke Nederland. Nederland staat wel in vuur linie – dat zie je ook in de ingres horoscoop en in deze. Zon en Mars zijn dominant aanwezig. Wilders zelf komt uit dit land. Tot nu toe is de respons heel ingetogen – hier in A’dam. Maar er zijn ook meer politie op straat in ieder geval hier in A’dam Oost….Liz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *