astrologie: Leven op Mars

Deze week publiceerde het “online” wetenschappelijke tijdschrift Science Direct een artikel over de bevindingen van de 2001 NASA “probe” Odyssey. De oorspronkelijke data is opnieuw bekeken. Had Percival Lovell gelijk ? Is het mogelijk om op mars te leven?

Volgens Dr. O. Welles is er bewijs dat er oceanen op Mars in het verre verleden bestaan hebben. Daar hebben microbes in kunnen leven. Het is niet ondenkbaar dat cometen – die langs Mars geraasd hebben – richting aarde – verantwoordelijk zijn geweest voor het ontstaan van leven op aarde. Het klinkt heel erg “sci-fi” dat dacht ik zelfs ook. En toch….. er is kennelijk meer tussen hemel en aarde ….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *