Horoscoop: Geert Wilders Update

 

Vorig jaar op deze blog schreef ik een artikel over de horoscoop van Geert Wilders . Het was voor mij toen al duidelijk dat zodra Saturnus in Maagd zou komen te staan, Geert Wilders (zelf een Maagd) in de problemen zou komen. Astrologie kan verbluffend acuraat zijn. Juist in de periode dat Geert Wilders verantwoording af moet leggen voor het kabinet loopt Saturnus rustig over de midhemel (de polietiek carriere van Wilders) van zijn horoscoop. In het Parool schreef men “Wraak kan zoet smaken. Wat een glorieuze triomftocht van Geert Wilders had moeten worden, liep gisteravond uit op een ware strafexpeditie van het CDA tegen de voorman van de Partij voor de Vrijheid.” Saturnus is de wet van de rechtmatigheid. Met Saturnus krijg je je verdiende loon niet meer maar beslist ook niet minder. Saturnus over de midhemel is een belangrijke transits. Het kan inderdaad de triomftocht betekenen – of de afgang. “Because the midheaven is where the chickens come home to roost”. Richard Nixon had ook Saturnus door 10 toen Watergate een einde aan zijn carriere maakte. Intentie is alles… zegt de Dalai Lama. Dus wat waren Geert Wilders’ ware intenties met deze film ?? Zullen we dat ooit te weten komen?

Goed… laat ons afsluiten met een citaat van de goede heer zelf.  “Wat mij betreft bekijkt u het allemaal maar”.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, mensen, mundane astrologie en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *