Correctie horoscoop partij voor mens &

Nederland is een politieke partij rijker. Lea Manders, astrologe en voorzitter van de Partij voor Mens en Spirit heeft de tijstip zorgvuldig uitgekozen. Lea Manders: “We richten de partij welbewust morgen (-11 maart-) op, ja. Om tien voor elf precies ondertekenen we de documenten bij de notaris.” En toch werd het anders zelfs met de beste intenties kan de kosmos je tegenwerken.De documenten zijn later ondertekend dan gedacht: namelijk op 11.03. Dit betekent dat Neptunus – planeet van het idealisme, het socialisme, en de religie niet conjunct met de midhemel staat. Wel staat Zon conjunct Uranus in het tiende huis. Dus je ziet meteen waar deze club vandaan komt en wat ze willen uitstralen. De goede intenties van de astroloog (uranus) zijn goed zichtbaar hier. Niets mis mee toch?  Saturnus – is weliswaar retrograde – in Maagd maar het is wel in een aarde teken. De Maan staat stevig in 11. De weliswaar losse grote driehoek tussen Maan, Pluto en Saturnus vertelt hetzelfde verhaal dit wordt geen zweverig clubje. Teveel aarde in de horoscoop om te gaan zweven… Wat wel helemaal ontbreekt is vuur…en vuur is spirit in zijn zuiverste vorm. Vuur is de goddelijke vonk.. Zullen ze genoeg voet soldaten d.w.z. vrijwilligers kunnen aantrekken? Hoe krijg je men heel enthousiast zonder vuur??? Hmmmm

In mundaan astrologie staat de Maan als symbool voor het volk, en de Maan in Stier weerspiegelt de Maan stand in de horoscoop van Nederland zelf. Men hoopt natuurlijk hier geld uit te slaan. Misschien wordt het wel wat met deze partij… maar dat gebrek aan vuur. Daar maak ik me zorgen over.

spirit

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie: Nederland kiest, mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *