Horoscoop:Charlton Heston

[MOV=”http://www.youtube.com/watch?v=pbQvpJsTvxU”]

Met de Paas was hij nog in de film BEN HUR op televisie te zien. Van 1960 tot 1997 (Titanic) behield deze film de record voor het aantal gewonnen Oscars, 11 in totaal. Geweldige film. Heston heeft de chariot zelf gereden. Er waren 8.000 extra’s in de nagebouwde Circus Maximus. Geen computer trucs hier.Horoscoop Charlton Heston

Charlton Heston is een Weegschaal maar met een Schorpioen ascendant. Weegschaal maakt aantrekkelijk maar Schorpioen geeft diepgang. Heston heeft een mysterieuze uitstraling. Vooral zijn ogen zijn fel en doordringend. Hij kon ook zeer controversieele standpunten innemen – bijvoorbeeld over gun controle. Een Schorpioen weet niet van wijken. Deze kant van Heston’s karakter wordt versterkt door de Zon/Pluto vierkant in zijn horoscoop. Pluto wordt vaker in verband gebracht met Schorpioen. Dit aspect maakt heel sterk, zowel lichamelijk als geestelijk. Heston heeft keihard moeten knokken om de top te bereiken – en heeft hele moeilijke periodes in zijn leven meegemaakt.

De Venus Saturnus conjunctie in 12 – geeft een enorme zelf discipline weer. Heston is ook heel zijn leven met dezelfde vrouw gebleven. Dit zie je vaker bij Venus/Saturnus contacten. Men heeft behoefte aan zekerheid en continuiteit in de liefdesrelatie.

Als kind was ik nooit “verliefd” op Charlton Heston – zoals ik op Gregory Peck of Marlon Brando “verliefd” was. Maar… ik vond zijn flims geweldig. Charlton Heston – Mozes met Geweer..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen, Videos en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *