Astrologie: Kennismaking Ton Brakenhoff

Eerst maar even voorstellen. Fantastisch om in het Astroblog van Elizabeth te mogen meedoen. En ik denk dat het wel klopt, want mijn Neptunus in 10 staat samen met haar Jupiter in 11. Zo hoort dat! Ook ik ben ooit

 gegrepen door de Astrologie en vanaf dat moment, nu minstens 25 jaargangen ‘Sagittarius’ **geleden, ben ik zoekende geweest naar ‘de bewijzen’.

Voorstellen dus. Onder astrologen doet men dat met geboorte gegevens: Geboren op 12 augustus 1944 in Uitgeest (NH) om 16.12 uur. Zoon van een bloemist en opgegroeid als technicus. Zoekt u niet naar de heerser van mijn horoscoop want ik heb gevraagd of Uranus dat wilde zijn. Hij zou wel zien!

Aangenaam…Ton

(**Sagittarius is het tijdschrift geweest van de bekende Nederlandse astroloog Jan Gieles die vorig jaar overleed. Liz)

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Astrologie: Kennismaking Ton Brakenhoff

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *