Horoscoop:Metro bij CS ravage

 

Na de ontspooring van een metrostel op 7 april (+ 17.00) was het Centraal Sation de hele dag onbereikbaar voor de metro. Gelukkig waren er geen gewonden maar de chaos zal wel groot zijn geweest en dit boven op de chaos van de noord/zuid lijn. De horoscoop:

Uit de klassieke astrologie weten we dat het eerste huis – en haar heerser – het vervoersmiddel  – de metro– weergeeft. Dat Mercurius heerser is van de ascendant is heel passend want Mercurius is de natuurlijke heerser van het derde huis – het huis dat mundane gezien over forenzen en korte afstand reizen gaat. Zo.. Mercurius is in Ram – en net als bijna alles op dit moment – beheerd door Mars. Mars heeft o.a. te maken met ongelukken, met “ravage” en met gevaar. Mercurius is in het achtste huis. Het achtste huis is het huis van het verborgene – en een metro is een onzichtbaar, ondergrondse vervoermiddel. Uranus heeft ook te maken met ongelukken en hij is ook in het spel maar ook op een verborgen manier. Antisicion Mercurius staat conjunct met Uranus.

Een uur later – worden de passagiers bevrijd. Tegen die tijd is Mercurius uit het achtste en weer zichtbaar in het 7e huis

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in General, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *