Horoscoop: Carla Bruni

“Een naaktfoto van de Franse presidentsvrouwe Carla Bruni (23 dec. 1967, Turin) heeft op een veiling bij Christie’s in New York donderdag 91 duizend dollar (57 duizend euro) opgebracht. Dat is dertig keer meer dan wat het veilinghuis had verwacht. ” De Pers. Wauw. Carla Bruni is de laatste tijd steeds in het nieuws geweest. Waarom eigenlijk, wat zegt haar horoscoop hierover?

Carla Bruni – telg van een rijke Italiaanse familie – met een liefdesleven doorspekt met affaires met invloedrijke, machtige en vaak oudere (radix Zon in Steenbok vierkant Saturnus) mannen – heeft het kennelijk goed getroffen in het leven. Ze doet waar ze zelf zin in heeft en is ook mooi en getalenteerd.

Op dit moment maakt Carla Bruni de transit van Pluto over haar geboorte Zon mee. Dit duidt op omwentelingen, grote veranderingen en brengt haar dicht bij het collectieve machtscentrum. Door haar huwelijk met President Sarkozy heeft Carla Bruni alles wat haar Steenbok ziel begeert: invloed, positie, aanzien, en macht. De Steenbok is ambitieus en wil op naar de top… Maar… hoe lang zal het duren? Carla Bruni heeft niet de beste record wat de liefde betreft en over een aantal jaren maakt Pluto de vierkant met haar Saturnus…. Er zit een prijskaart aan. Carla Bruni heeft haar Venus vierkant met Mars – haar relaties zijn niet altijd even harmonieus..Ze geeft zelf toe dat partners haar gauw gaan vervelen. Hoe dan ook dit is  een schoolboek voorbeeld van hoe de invloed van Pluto het leven van een sterveling overhoop kan gooien. Zoals het leven van Diana Prinses van Wales liet zien, zit er een behoorlijke prijskaart aan mooi en zichtbaar zijn. Op het engels zeggen we “Be careful what you wish for, you might just get it”. Met andere woorden we moeten voorzichtig zijn met wat we voor onszelf wensen, want de consequenties zijn niet altijd te overzien.

De transit van Pluto over de Zon wordt vaak als negatief bestempeld… is dit huwelijk nu positief of negatief? Hier zal Carla Bruni uiteindelijk zelf over moeten beslissen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen, mensen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *