Jupiter/Uranus – Robotic Exoskeletons

In mijn blog van maandag (keek op de week) had ik het even over hoe Jupiter/Uranus ons soms verrast of overvalt. Deze verbinding van planeten heeft o.a. met nieuwe technologische ontwikkelingen te maken, zoals StarWars onder Reagan, of de eerste stappen op de maan. Deze projecten zijn sterk gebonden met de Jupiter/Uranus cyclus. Toch werd ik gisteren overvallen door een bericht op de BBC nieuws over de laatste ontwikkelingen op het gebied van robotics. Dit leek wel Robocop maar dan wel in het echt. De VS horoscoop heeft Mars in de technologisch gezinde lucht teken Tweeling in het zevende huis van de geboorte horoscoop. Dit maakt nogal oorlogzuchtig en ook gek op doden op afstand. Waar lucht tussen zit – is ruimte. De VS leger hoopt de eerste proto-type van de exoskeleton volgend jaar te gebruiken voor eenvoudige taken zoals het optillen van zware objecten. Over enkele weken – komt ook de film IRON MAN uit. Zo zien we hoe de film de cultuur weerspiegelt en niet andersom. Deze film zal een soort modern day Robocop zijn denk ik, maar dan wel op een hoger niveau…

Ik ben sprakeloos…..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, mundane astrologie, Videos en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *