Horoscoop:Anton Heijboer

 

Anton Heijboer,Bekend Kunstenaar – is geboren op 9 feb. 1924, 06.15 Sabang, Indonesia. Hij was van de week zomaar weer in beeld door de film van Rogier Timmermans, neef van zijn 5e vrouw Petra. Anton Heijboer, fenomenaal kunstenaar!…. Kunstenaar? Laten we het oordeel over zijn kunst over aan de mensen die er verstand van hebben. Horoscoop..Anton Heijboer

Zon oppositie Neptunus heerser over Venus heeft best iets in huis terwijl Uranus, baas van zijn Zonneteken en Ascendant ook veel kan bedenken. Toch zit daar niet de crux is deze horoscoop, die zit in zijn aanleg voor bekendheid.

Zon in het eerste huis wordt altijd gezien, men lacht naar je met deze zonnestand. Dan is er de bestraling van twee sterke punten die met het 10e huis (onze bekendheid) te maken hebben. Dat is natuurlijk de opname van het MC in de driehoek Zon – MC – Neptunus. Terwijl Uranus en Venus er vanuit Vissen een positief schepje boven op doen. Tweede punt is de conjunctie van Jupiter met Mars in 10 in Boogschutter, ook hier staat het volle licht op. Een opsomming: Jupiter/Mars sext.Asc. en Zon; vierk. Uranus; drieh. Maan; drieh. Neptunus. Eigenlijk is dit te veel voor een mens alleen. Achteraf zou je kunnen zeggen: logisch dat hij zo’n schitterend ‘thuis’ bouwde. Een plek om in de schaduw (van zijn vrouwen) te kunnen leven en werken en dat deze plek uitzonderlijk zou zijn is ook weer logisch bij een onconventionele, dubbele Waterman.

Ton Brakenhoff

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *