Horoscoop: Dag v.d. Aarde

Vandaag, 22 april, is de Dag van de Aarde. Twee graden Stier, beter kan astrologisch haast niet. De Stier die over de vruchtbare Aarde gaat. Twee het getal van het tweede huis, ons bezit. Na de oprichtingsdag in 1970 doen inmiddels meer dan 500 miljoen mensen in 175 landen hieraan mee. Je zou zeggen succesvol, toch stond in de krant vandaag dat Al Gore stelt dat er sinds zijn documentaire ‘An inconvenient truth‘ niets is verbeterd aan het milieu. ‘De poolkappen smelten in een steeds groter tempo.’ Horoscoop Dag v.d. Aarde:

Wat gebeurt er? Begrijpen we het niet of geloven we het niet? Hoe zit dat nu? 500 Miljoen mensen is toch bijna 10% van de wereldbevolking, misschien zijn het net wel de verkeerde 10%?

Kijken we even naar de oprichtings’horoscoop‘ van de ‘Dag van de Aarde‘ dan zie je daar eerder een tekening van het probleem dan dat van een succesvolle organisatie. Hoewel we voor ‘succesvol’ eigenlijk het geboorte uur moeten kennen

Een paar aspecten: Zon oppositie Jupiter, daarbij hoort: ‘het kan niet op’.

Maan oppositie Saturnus: ‘een beetje minder mag best’.

Mercurius conjunct Venus: ‘een prachtige gedachte’.

Mars oppositie Neptunus: ‘Wie zijn we nou eigenlijk?’.

Misschien is het meest duidelijk de waarneming van Charubel bij 2graden Stier: “ Een groot cijfer 2 verschijnt. Dit duidt op een alleen staan in het leven, op geestelijke isolatie. De mens sympathiseert niet met de huidige gang van zaken.”

Iets om over na te denken op deze voorjaarsdag!

Een bijdrage van Ton Brakenhoff

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *