Venus en Mars,datingsite verloot borsten

Als je op de hoogte bent van de stand van de planeten wordt het lezen van de krant veel leuker. Ik wil jullie een voorbeeld geven. Gisteren las ik een nogal schokkend bericht in het Parool over de datingsite: mooie-mensen.com. Vrouwen die zich nu inschrijven maken kans op een paar nieuwe borsten. Wat een akkelig idee – vind ik zelf. Maar ineens dacht ik – Mars in Kreeft. Mars heeft o.a. chirurgie te maken, met het mes zelf, en met de behoefte om dingen bloot te leggen op een snij-erige manier. Kreeft heerst over o.a. de borsten. De afbeelding van de Kreeft geeft in feite de twee borsten weer. Mars heeft ook met de seksualiteit te maken, het is de daad zelf. Venus daarentegen heeft met de aantrekkingskracht te maken, met het beeld van schoonheid, de schoonheidsideaal. Nu staat Venus (de vrouw) vierkant met Mars (de man) en vrouwen wordt eigenlijk gelokt met de belofte van nieuwe borsten. Venus heeft ook met de relatie te maken. Is het niet een beetje naief om te denken dat nieuwe borsten opzich een garantie op geluk en een nieuwe partner zijn? 

Venus staat nog steeds vierkant Mars – als mooie-mensen haar eerste singles avond organiseert op 27 april. Dus als je zin hebt…….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, mensen en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *