Astrologie:Clinton wint Pennsylvania

Veel mensen hadden Hillary al afgeschreven – maar gisteren liet ze Barack Obama weten dat ze nog altijd meedingt naar de Democratische nominatie. Een 10% overwinning geeft Hillary Clinton genoeg speelruimte om door te gaan. Ik moet zeggen het doet me goed om Hillary te zien glimlachen. Dat moet ze vaker doen. In haar horoscoop staan bijna alle planeten onder de horizon. Hillary Clinton is eigenlijk een “private person” die best wel moeite heeft om relaxt over te komen. Schorpioen is een kwetsbaar teken en die vierkanten van Mars,Pluto en Saturnus in Leeuw op haar planeten in Schorpioen hebben weliswaar een doorbijter van haar gemaakt, maar hebben haar ook een nogal koud en afstandelijke uitstraling gegeven. Toen de Bill en Monica schandaal gaande was – kon ik – als vrouw – haar vernedering wel voelen – maar ze kwam heel zakelijk over. Maar nu heeft ze transit Pluto over de descendant in vierkant met haar Maan in Vissen. De emoties beginnen zichtbaar te worden. De vreugde is echt, de opwinding na de overwinning ook. Als Hillary Clinton haar emoties laat zien, juist dan zit ze in haar kracht. Heel fascinerend. In de films die ik op CNN vanochtend gekeken heb, was Hillary samen met haar dochter Chelsea in beeld. Maar he …. Waar was Bill?? Dit is nieuw.

Voor de Democraten wordt dit een spel vol risico’s. De spanning tussen de aanhangers van beide contestanten loopt steeds hoger op. Ik denk vaker aan de horoscoop van de Democratic Party – die ik eerder op deze blog besproken heb. Een split in de Partij lijkt een reeele mogelijkheid. Hoe moeten in God’s naam de super delegates deze epische wedstrijd beslissen?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in American Election en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *