Horoscoop:1e Wereld Malaria Dag

Vandaag lanceert de secretaris van de Verenigde Naties Ban-Ki moon een wereldwijd campagne tegen malaria. Meer dan een miljoen mensen – het leeuwendeel vrouwen en kinderen – sterven elke jaar aan de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte. De meeste slachtoffers vallen in Afrika. Kunnen we malaria verslaan ? De horoscoop

De muggen die de ziekte veroorzaken vallen onder Mars. Mars heerst over steken en gif valt zowel onder Saturnus (dodelijke gif) als Mars (bultjes). Hier staat Mars in val in Kreeft. Kreeft is een water teken en muggen houden van een vochtige omgeving. Het is duidelijk dus dat Mars de oorzaak van de ziekte netjes weergeeft.

De Verenigde Naties zelf is geboren op 24 oct 1945, 16.45 Washington. In de VN geboorte horoscoop staat Mars op 23 graden 58 Kreeft ingaand conjunct Saturnus. Dit betekent dat de VN nu haar Mars terugkeer heeft. Dit is een interessante gegeven. Hoe pakt dit uit? De VN gaat ijveren voor deze missie. Ik denk zelf dat de VN het komend jaar echt haar best zal doen om het malaria probleem in Afrika op te lossen. In feite is het niet zo moeilijk.

Muggen-netten die letterlijk voor een paar centen te koop zijn – zouden al enorm veel kunnen doen. Muggen steken vaak ’s nachts als mensen slapen. In de 1e malaria dag horoscoop is Mars void of course – dat wil zeggen – Mars maakt geen aspecten meer voor dat hij het teken Kreeft verlaat.

Ik zie dit als een goed teken. Misschien is deze ziekte nu bijna uitgespeeld.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *