Astrologie:Interessante Astrologie-blogs

Beste lezers. Ondertussen ben ik al een paar dagen met vakantie. Astrologie.blog stil zetten doe ik niet graag. Om jullie te amuseren – zullen de komende twee weken een aantal nieuwe astrologie blogs, videos en vanzelfsprekend een aantal artikelen op astrologie.blogo verschijnen. Blijf kijken/lezen. Blog een:  Fools and Knaves…. Ik heb zelf een respons bij het stukje over Rob Hand geschreven.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *