Astrologie: Zoals Boven Zo Ook Beneden..

Het is heel fascinerend hoe het nieuws de hemelse gebeurtenissen weerspiegelt. Een paar voorbeelden van het nieuws van gisteren. “Het streekvervoer begint maandag aan de negende stakingsdag.” Oponthoud in het verkeer: Mercurius retrograde. Dan hebben we: “Sex in the City” : afgelopen zaterdag hebben twee vrouwen de liefde met elkaar bedreven, in een drukke winkel straat in Keulen. Venus in Tweeling  stond op dat moment conjunct (en ook combust) met de Zon. De vrouwen hadden teveel gedronken …hmmm.. “blind drunk”. Nog een voorbeeld: “Uitbreiding inlichtingencapaciteit Uruzgan” – en meer commando’s ook. Mars in Leeuw – sextiel de Zon/Venus en Mercurius in Tweeling retrograde. Het gaat hier om “under-cover” operations om de Taliban onder het volk op te sporen. De oude Babylonieers zeiden niet voor niets “zoals boven, zo ook beneden“.

Volgens Carl Jung – zou dit voorbeelden van synchroniciteit kunnen zijn – terwijl de engels astroloog Dennis Elwell zijn eigen woordt hiervoor heeft bedacht. Elwell noemt het mulit-congruence. Wat denken jullie?

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *