Donna Karan:Modern Astrologie Handtassen

Donna Karan (NY, 2 oct 1948) is een van de meest bekende kleding ontwerpsters ter wereld. Maar ze is ook een astrologie “nerd”. Haar kennis van de dierenriem is zo groot dat ze nu een  tassen collectie ontworpen heeft – die hierop gebaseerd is. De tas die hierboven afgebeeld is, heet “Weegschaal“. Alhoewel de tassen mooi zijn – de verschillende leer soorten die zie gebruikt (krokodillenleer o.a.) heeft, hebben dierenactivisten het bloed naar het hoofd doen stijgen. Controversieel is deze dame ook nog. Haar horoscoop:

Al is Donna Karan’s geboorte tijd niet bekend – het is duidelijk dat ze zowel de Zon als de Maan in het teken Weegschaal heeft. De liefde voor vrouwelijke schoon, vormgeving, style en kleur komt hiervandaan. De Weegschaal is ook ongeloofelijk goed in net-werken. Ze zijn sociaal begaafd en charmant. Allemaal goed gereedschap voor de succesvolle vrouw. Maar om echt succesvol te zijn heb je ook motivatie nodig en je moet ook “tough” kunnen zijn. De Mars Pluto vierkant in Donna Karan’s horoscoop stelt haar in staat om korte meten te maken met haar opponenten. Dit maakt vechtlustig en krachtig. Ze heeft Neptunus met haar Zon – en inderdaad ze spreekt heel vaak over hoe dromen waar gemaakt kunnen worden. Ze heeft verbeeldingskracht. Last but not least – Mercurius in Schorpioen in sextiel met Saturnus in Maagd. Dit is een veeleisend vrouw. Ze wil de beste en eist dat ook van haar omgeving. Dus desondanks de zachte, sexy mode die vrouwen overal ter wereld geweldig vinden – heeft Donna Karan een harde, zakelijke kern.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, General, mensen, vrouwen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *