Mercurius Direkt:De bussen rijden weer

 

Op de dag dat Mercurius direkt loopt komt er een oplossing voor de staking in het streekvervoer. In keek op de week afgelopen maandag heb ik al aangegeven dat een doorbrak mogelijk was zodra Mercurius weer vooruit ging lopen. Dat het op de dag zelf gebeurt, vind ik fantastisch.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Mercurius Direkt:De bussen rijden weer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *