Astrologie:Jeremy Neal

Ik wil graag jullie aandacht vragen voor de website van Jeremy Neal. Gisteren heb ik Jeremy’s brief aan de BBC gepubliceerd maar Jeremy heeft ook een eigen website en een hele goede webblog. Bijvoorbeeld ziehier een artikel dat over “the astrologer’s degrees” gaat.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *