Horoscoop Agnes Kant, nieuwe leider SP

De nieuwe leider van de SP: Agnes Kant (* 20 januari 1967. (geboortetijd onbekend). Wat een geweldige horoscoop(!) ook zelfs zonder de geboortetijd en zuiver op grond van de aspecten. De SP kan er blij mee zijn. Ik zal zo op de prachtige pluspunten in gaan maar als kritische consument wijs ik toch eerst maar even naar het plekje waar de tegenpartij ook al naar keek, ze heeft geen planeten in vuur tekens. Zie horoscoop:

Vuur van de intuïtie, de aandrift en het onnadenkend enthousiasme. Misschien is dat nu net de kant waar de kiezer warm van wordt, maar nu alvast een waarschuwing, hier is een grote positieve kracht die best wat vuur kan missen om warmte af te geven.

Allereerst: de Zon, al met de vingers op de rand van Waterman. Hier wonen genieën. Daar recht tegenover Jupiter, duidt op een groot en rechtvaardig vermogen. Mercurius doet hier in mee.

De Maan in het koppige teken Stier maar gekoppeld aan Neptunus. Ze voelt de dingen meer dan goed aan en dat praat niemand haar uit het hoofd.

Uranus in conjunctie met Pluto waar tegenover Saturnus staat, dat zijn zware jongens en de plek in een horoscoop kan heel wat uitmaken. De geboortetijd ontbreekt zodat over die plek niets valt te melden maar de kracht is revolutionair. (hervormend)

Het driehoekje van Venus met Mars in luchttekens houdt er het tempo in, maar het mooist is haar schitterende driehoekfiguur in de water tekens: Saturnus in Vissen (ouderenzorg), Neptunus in Schorpioen (medegevoel) en Jupiter in Kreeft (altijd goed voor Nederland).

Ik ben al fan!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen, horoscopen BN'ers, mensen, TonBrakenhoff, vrouwen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

0 Reacties op Horoscoop Agnes Kant, nieuwe leider SP

  1. Pingback: Agnes Kant stapt op – midlife crisis? - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *