Astrologie, Ton Brakenhoff, Volkskrant

Op zaterdag heb ik even de voorpagina van de Volksrant gelezen. Er was een stukje over de EK wedstrijd Rusland/Nederland. Groot was mijn verbazing toen ik ineens las dat het hier om de strijd tussen twee Schorpioenen ging. Guus Hiddink en Marco van Basten. Allebei hebben ze dezelfde sterrenbeeld Schorpioen…. Zeg Ton… zal die verslaggever misschien jou stukken gelezen hebben?? Wow…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in EK Astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Astrologie, Ton Brakenhoff, Volkskrant

 1. Cem zegt:

  Het was mij ook al opgevallen dat 2 Schorpioen coaches het tegen elkaar opnamen. Wat ik zelf ook reuze interessant vind, is hoe Turkije zich wonder boven wonder heeft geplaatst voor de halve finales. Diverse belangrijke spelers uit het Turks elftal zullen niet meespelen tegen Duitsland, vanwege schorsingen en blessures. Topspits Nihat (Boogschutter) is helaas geblesseerd, Arda (Waterman) is geschorst en zo zijn er nog veel meer spelers die niet mee mogen doen. Ik betwijfel dus of Turkije het weer gaat redden tegen Duitsland. Overigens, volgens mij is Turkije als land ook Schorpioen, tegen Duitsland als Steenbok?

 2. hallo allemaal,

  dit http://members.tripod.com/more_tra/a_turkey.htm schijnt de horoscoop van Turkije te zijn.

  meer landen zie onder

  http://www.dominantstar.com/tra_nationspage.htm

  groet

  van

  christien

 3. Liz zegt:

  Hi Cem..Hoe laat begon de wedstrijd met Duitsland en op welke datum alweer? De uurhoek voor het begin van de wedstrijden zijn interessant om te bekijken. Dit is een contest: favoriet krijgt heer 1/ tegenstander krijgt heer 7. Aan de hand van hoe de planeten staan en aan de aspekten die de planeten maken moet je de winnaar kunnen zien. Om Nederland/Rusland als voorbeeld te nemen. Boogschutter asc. / Nederland favoriet. Heer 1 Jupiter – in vernietiging en retrograde in Steebok. Niet sterk. Tegenstander: descendant Mercurius, sterk in zijn eigen teken, en direkt. Duidelijk dat Mercurius sterker is en Rusland won…. Ik ben benieuwd of deze uurhoek techniek ook werkt op Turkije/Duitsland… We zullen maar zien.

 4. Cem zegt:

  Hoi Elizabeth,

  Turkije speelde de laatste wedstrijd tegen Kroatië, op 20 juni en om 20.45 uur. De wedstrijd tegen Duitsland, de halve finale, is woensdag 25 juni om 20.45 uur. Ik ben erg benieuwd – Turkije wordt geteisterd door veel blessures en schorsingen en heeft slechts 14 spelers over om in te zetten. Feitelijk geloof ik niet dat Turkije veel kans heeft, maar je weet maar nooit, ze hebben tot nu toe al 3 keer een wedstrijd gewonnen waarbij ze vanuit een achterstand terugkwamen in slechts de laatste minuten en zelfs seconden van de wedstrijd. Echt ongelooflijk…

 5. Elizabeth zegt:

  Hi Cem.. Ik ben vergeten te vragen waar ze gespeeld hebben…maar goed. Ik heb voor de laatste en de volgende Bern genomen. Bij de eerst volgende wedstrijd geldt hetzelfde verhaal natuurlijk. Jupiter de favorieten – Mercurius de tegenstanders. Merc. is sterker op dit moment dus tot nu toe hebben de favorieten die rondom 20.45 beginnen met spelen – het beslist niet goed gedaan…Ha ha… Dit is echt de oude astrologie hoor Cem. Wat men de traditie noemt. Maar goed. Nu even over woensdag..waar spelen ze? Hier weer zien we Boog. aan de asc. – maar net hoor. Pluto is ook conj. de asc. en de Maan in Vissen is Vissen is bijna exact vierkant hierop. Dit moet van invloed zijn. De duitsers halen echt alles naar boven. Maar goed in principe is Merc. sterker. We zullen het zien…. Speelt Rusland ook morgen? P.S. Ik heb net een artikel van Ton Brakenhoff binnen over juist dit wedstrijd. Ik plaats het later vandaag….Je wordt zo op je wenkbrauwen verdiend… mag je dat zeggen 😉

 6. Cem zegt:

  Hoi Elizabeth,

  Duitsland – Turkije wordt gespeeld in Basel en start dus woensdag 25 juni om 20.45 uur.

  Rusland – Spanje wordt gespeeld in Wenen en start donderdag 26 juni om 20.45 uur.

  Ik ben erg benieuwd en kijk ook uit naar het artikel van Ton Brakenhoff. Fantastisch 🙂

 7. Ria zegt:

  Ja, ik ben hier ook erg in geinteresseerd.
  Ik ben een grote voetbalfan dus aan mij is dit wel besteed.

  Ook in kijk uit naar de analyse en het artikel van Ton Brakenhoff!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *