Astrologie, Ton Brakenhoff, Volkskrant

Op zaterdag heb ik even de voorpagina van de Volksrant gelezen. Er was een stukje over de EK wedstrijd Rusland/Nederland. Groot was mijn verbazing toen ik ineens las dat het hier om de strijd tussen twee Schorpioenen ging. Guus Hiddink en Marco van Basten. Allebei hebben ze dezelfde sterrenbeeld Schorpioen…. Zeg Ton… zal die verslaggever misschien jou stukken gelezen hebben?? Wow…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in EK Astrologie en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Astrologie, Ton Brakenhoff, Volkskrant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *