Horoscoop: Robert Mugabe- Zimbabwe

 

Het is nu 100% zeker – en het was altijd 100% zeker -wie de verkiezingen in Zimbabwe vrijdag aanstaande gaat winnen: Robert Mugabe. Gisteren heeft de oppositieleider Morgan Tsvangirai zijn toevlucht gezocht bij de Nederlandse Ambassade in Harare. Je mag gerust zeggen:de dood zat hem op de hielen. De meerderheid van de mensen in het land zelf weten dit niet eens en zullen het ook waarschijnlijk op korte termijn ook niet te weten komen. De horoscoop van Robert Mugabe.

Gelijk een vis in water moest Robert Mugabe in zijn eigen stroom zwemmen om succes te halen. Eenmaal aan de top is hij niet van plan om te wijken. Hij is handig en glibberig. Iemand die ook moeilijk te pakken en vast te houden is. Hij kan alle kanten uit maar houdt het doel steeds voor ogen. Robert Mugabe’s geboorte uur is niet bekend zodat we geen ascendant en exacte maan stand hebben. Maar het is wel aannemelijk dat hij – gezien zijn gedrevenheid – een t-kruis in de bewegelijke tekens heeft. Een t-kruis geeft ambitie dat geboren is uit innerlijke spanning. De planeten die hieraan meedoen zijn de Maan in Maagd, Jupiter conjunct Mars in Boogschutter, en de soms nogal grillige planeet Uranus. Jupiter in Boogschutter: Mugabe zou een devoot Katholiek zijn…mmmm. Maar goed Mars staat erop en Uranus voedt de conjunctie. Mugabe pakt al te graag de strijdbijl op, gaat graag over de grenzen heen, en weet weinig van matigheid. Hij slaat door …. en net als in vis in water … blijft hij in zijn eigen stroom zwemmen. Met andere woorden – hij is te oud om nu tegen de stroom in te gaan.

Maar eerlijk gezegd Robert Mugabe’s horoscoop komt pas goed tot leven als je het samen met de horoscoop van het land Zimbabwe bekijkt.  Pas dan zie je hoe verworven het leven van dit man met zijn land is. Je mag het gerust zeggen: twee handen op een buik. Wordt vervolgd….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mensen, mundane astrologie en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *