Bill Gates treedt terug uit Microsoft

Eind vorig jaar schreef ik een atrikel over Bill Gates. Het stuk eindigde met een oproep: Wie weet wat Bill Gates nu uitspookt? Het was mij duidelijk dat de conjunctie van Jupiter en Pluto op de progessieve Zon in het zesde huis van zijn horoscoop grote betekenis zou hebben, maar het was mij niet duidelijke hoe hij dat vorm zou geven. Helaas kon ik hem niet opbellen om hem dit te vragen. Maar nu wordt alles helder. Bill Gates staat op het punt Microsoft te verlaten. Hij gaat nu al zijn tijd en energie in zijn tweede grote passie insteken – zijn liefdadigheidswerk: The Bill Gates Foundation. Dit zal hij samen met zijn vrouw doen. Horoscoop Bill Gates en Microsoft..

Het woord Microsoft verschijnt eerst in een brief gedateerd  29 nov 1975. Alhoewel de company pas een jaar later geregistreerd wordt – is het toch een interessante horoscoop om te vergelijken met de horoscoop van Bill Gates zelf.

In deze bi-wiel de horoscoop aan de binnenwiel is van Bill Gates. “What’s in a name?” Veel want Microsoft is een toverwoord gebleken. De conjucties hier zijn geweldig: Gates Uranus – conjunct Microsoft’s Saturnus – vorm, creativiteit, grilligheid, genialiteit. Gates’ Mars conjunct tr. Pluto – doortastend, energiek, kracht, maar ook macht, Gates’ Mercurius ook conjunct Pluto. Dit is een ingaande conjunctie – dus dit zal ook spelen als het bedrijf een jaar later geregistreerd wordt. Mercurius heeft met communicatie te maken – Pluto heeft met diepgaande veranderingen. Met zijn wens om een computer op ieder bureau te plaatsen – heeft Bill Gates en Microsoft de wereld voorgoed veranderd,  Maar nu gaat Bill Gates zijn persoonlijke fortuin aan de wereld terug geven. Zo zien we hier ook de maansknoop – in transit met Bill Gates’ Venus en Saturnus. Last but not least – zien we dat Uranus ook nog conjunct stond met Bill Gates’ radix Zon. Open voor het nieuwe, inspiratie en revolutie. De naam zal vast in een flits bij hem zijn opgekomen.. Zomaar een cadeau uit de kosmos. “Here try this!”

Als iemand met Bill Gates’ passie en toewijding de armoede in de wereld bestrijdt -wie weet wat daaruit voort kan komen….  

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, business astrology, mensen, mundane astrologie, Pluto in Capricorn en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *