Patty Brard: Horoscoop

 

Patty Brard.* 25/3-1955 Sorong (tijd onbekend). Ik zag Patty Brard van de week op tv en raakte geïnteresseerd in haar door de onstuimigheid in al haar ‘acties’, een onstuimigheid die haar niet gelukkig lijkt te maken maar die blijkbaar onontkoombaar voor haar is. Patty Brard’s horoscoop zonder geboortetijd laat dat ook zien.

Zon en Maan in Ram, het meest onstuimige Teken. Maan oppositie Neptunus toont een groot verlangen.

Venus oppositie Pluto. Venus die ons tot elkaar brengt wordt door Pluto gevangen genomen en ontvoerd. Zeus moet er aan te pas komen om haar te bevrijden, en Zeus is in geen velden of wegen te vinden.

Saturnus oppositie Mars. Twee in wezen vervelende lieden die elkaar het licht niet in de ogen gunnen, vatten alles aan om anderen bij hun onverkwikkelijkheden te betrekken.

Jupiter conjunct Uranus. Samen durven zij alles aan en doen dat ook ongeacht de consequenties.

Is het dan allemaal kommer en kwel? NEE!

Venus én Pluto ontlasten de oppositie van de Maan met Neptunus en dat levert ‘kunstzin’ op. Laten we het nog even wachten, want ook dat komt er wel uit.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen BN'ers, mensen, TonBrakenhoff, vrouwen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Patty Brard: Horoscoop

  1. Elizabeth zegt:

    Hoi. Op zijn zachtst gezegd: een pittige tante. Goed advies voor Patty hier Ton. Inderdaad door creatieve bezig te zijn – kan deze dame heel wat emoties op het canvas kwijt raken. Die grote kruis – al geeft Solar Fire dat hier niet aan (??) in vaste tekens is heel moeilijk te hanteren. Met Venus en Mars hier bij betrokken kan haar relaties op een slagveld lijken. Juist de liefde brengt verhoogde spanning met daarna de ontgoocheling. Ze zal naarmate ze ouder wordt – meer zelf inzicht krijgen – Ze is een Ram dus haar hoofd stoten zal ze steeds blijven doen – maar ze zal wel meer relativeringsvermogen ontwikkelen. De vast kruis is een grote les in loslaten vind ik altijd. Maar met Mars en Saturnus hier ook in spel – als ze niet loslaat dreigt de boel te verzieken. Ik ken haar niet – maar haar horoscoop boeit wel…

  2. BillyB zegt:

    Nu nog de rest van luv horoscopen (of hoe zeg je dat)

  3. ton zegt:

    Op aanvraag, komt er aan… maar na de voetbal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *