Grote Brand in Amsterdam Noord

 

Gisteren rond drie uur s’middags brak er grote brand uit in het kunstof paradijsje Leenbakker in Amsterdam Noord. Het gebouw stond in de kortste tijd in lichtelaai, de rookontwikkeling was enorm. Het gevaar voor omwonenden was zo groot dat het Floradorp in Noord gedeeltelijk geevacueerd moest worden. (Site AT5 Amsterdam) Nou…. zoveel voor die prettige vierkantje van gisteren. Maar de wederzijdse recepties kunnen op een andere manier geinterpreteerde worden. De horoscoop 

Zoals in de horoscoop goed te zien is  – brak de brand enige minuten na de Zon/Maan vierkant uit. Met dezelfde snelheid waarmee ik al mijn klusjes gisteren af kon maken – greep deze vuur om zich heen. Ongeloofelijk hoe snel dat allemaal ging. Want immers de wederzijdse recepties tussen de Zon en Maan waren – zoals ik gisteren al zei- heel aanmoedigend. Zon en Maan voedden elkaar. Het waaide hard in Amsterdam gisteren – en dat heeft de vuur grote voordelen gegeven. De Maan stond in Ram – een vuur teken – en dit heeft ervoor gezord dat mensen snel en intuitief gehandeld hebben. Ongeloofelijk dat alle personeel en klanten ongedeerd Leenbakker hebben kunnen verlaten. Juist dit snel handelen – en zonder paniek – heeft ervoor gezorgd dat er tot nu geen doden gevallen zijn. Dat is een wonder op zich. Wat de recepties ook laat zien is dat alle brandveiligheidsregels goed opgevolgd waren. Als bedrijven doen wat ze moeten doen, als ze spelen volgens de regels – dan al is de materieele schade even zo groot – vallen er weinig slachtoffers. En dat is belangrijk. Zo vanuit dit optiek bekeken – heeft dit “prettige” vierkantje van gisteren zeker wat goeds opgeleverd. 

De autoriteiten – de Zon – hebben ook uitstekend gehandeld. Het rampenplan A’dam werkt kennelijk goed. Vanuit zijn bunker heeft Job Cohen de boel bekeken…Heel erg Zon in Kreeft niet waar? Lekker veilig ergens maar goed.. Hopelijk wordt de schade – ook voor die arme mensen in Floradorp die geen verzekering hebben- vergoed. Oh Jee … Een tweede vraag is natuurlijk – hoe verstandig is het om kunststof paradijsjes zo dichtbij woningen te bouwen???

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, horoscopen, mundane astrologie en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *