astro-events: Mars conjunct Regulus

De ingaande conjuncte van Mars met Saturnus zal met een meteor-bui gepaard gaan. De planeet Mars maakt de komende dagen ook een conjunctie met de royale ster Regulus en dat belooft veel. Regulus is een van de meest heldere sterren in de constellatie Leeuw. Het wordt ook Cor Leonis (leeuwenhart) genoemd – of de “crushing foot” omdat het zich tussen de poten van de leeuw bevindt. 3.000 jaar voor Christus was Regulus al bekend bij de Perzen. Zij noemde het “Watcher of the North” omdat het heerste over de zomer solstice. Volgens Vivian Robson is Regulus onder de invloed van de planeten Mars en Jupiter, maar vooral Mars. Regulus kan enorm geluk in het leven geven. Mensen die geboren zijn onder deze ster – zijn talentvol en hebben succes in het leven. Ze hebben iets briljants. Volgens Bernadette Brady is deze ster alleen fortunilijk als de persoon integer blijft. “Succes if revenge can be avoided”. Voor info over de astronomie van deze gebeurtenis zie deze engelstalig site.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *