Het Rookverbod: Neptunus

Het Rookverbod. Het ziet er naar uit dat met ingang van 1 juli 2008 het net zich sluit en het roken in Nederland zijn laatste bolwerk verliest: de kroeg. Grappig dat dit gebeurt op het moment dat Mars het schone teken Maagd binnenwandelt. Maagd, het teken tegenover Vissen waarvan Neptunus de heerser is. Roken is een Neptunuszaak! Neptunus gaat over de ‘rookgordijnen’of het bedrog,bedwelming en vergiftiging….

aan de ene kant. Aan de andere kant regeert Neptunus de muziek, het geloof, de dromen en de oceanen. Om er maar een paar te noemen.

In de horoscoop van mensen, anders gezegd, in het leven elk mens, speelt Neptunus een rol. Elk mens heeft zo zijn eigen specifieke muziek beleving, zijn eigen geloofsbeleving, zijn eigen drinkgewoonten, zijn eigen dromen, zijn eigen Neptunus dus. En aan die Neptunus wordt nu gesleuteld. Prima, het is voor ons eigen bestwil, onze eigen gezondheid.

En toch… er zit iemand aan onze Neptunus te peuteren en nu is het m.i. zo dat Neptunus gewoon zijn deel eist. Onze horoscoop heeft gewoon zoveel ‘gram Neptunus’ te verbruiken en daaraan zal worden voldaan!

Er zullen verschuivingen optreden, misschien gaan we meer drinken, meer naar de kerk, meer naar muziek luisteren of een ander meer belazeren. Let er eens op en bedenk dat een stiekem gerookt sigaretje voor 2 telt. Want stiekem doen valt ook onder Neptunus. Dat scheelt in elk geval in de kosten.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.

0 Reacties op Het Rookverbod: Neptunus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *